VINCEKOVO KOD KERMANA PO 7. PUT

U subotu, 18. siječnja 2020. održava se 7. Vincekovo kod Kermana u organizaciji TZO Nedelišće, Teniskog kluba Nedelišće,Vinske kuće Kerman i Udruge ‘Maxenca’ Macinec na kojem će sudionici propješačiti 11 km od Macinca do Svetog Urbana.

U 9,00 sati zakazano je okupljanje i preuzimanje bonova za hranu i piće, a u 9,30 sati se pješice kreće prema Svetom Urbanu i Vinskoj kući Kerman. Svi sudionici željni rekreacije i dobrog društva okupiti će se na startu u Macincu gdje će predstavnici Udruge ‘Maxenca’ Macinec poželjeti dobrodošlicu i pripremiti kuhano vino, kolače i slanine na kruhu za sve pješake.

Pauza na pohodu će biti u Badličanu kod nogometnog igrališta, a nakon sat i pol laganog hoda sudionici će stići do cilja u Svetom Urbanu gdje će nakon kratkog odmora biti upriličena ceremonija u vinogradu. U vinskoj kući Kerman pripremljen je kulturno zabavni program KUU Seljačka sloga i glazbeni nastup Srećka Krištofića. 

Posluživat će se kobasice, vinski gulaš, langoši, kuhano vino, vino,… Povratak je planiran u 15,00 sati autobusom, od Vinske kuće Kerman do Macinca. Autobus će se po potrebi vratiti u 17,00 sati po one koji se zadrže dulje.

ruta

Skip to content