Večer pjesme i plesa u Nedelišću

Tradicinalna priredba koja se održava u sportskoj dvorani Osnovne škole Nedelišće svake godine iznova uspjeva iznenaditi sve prisutne. Program pod nazivom ‘Večer pjesme i plesa’ održan je pred publikom koja je do posljednjeg mjesta ispunila dvoranu i vrlo srdačno nagradila sve sudionike koji su se predstavili.

Uvodno je na pozornici nastupio puhački orkestar pod vodstvom gospodina D. Logožara, a potom su se svojom koreografijom predstavile Mažoretkinje Nedelišća. Jasna Hajdinjak i Marija Kukolić pripremile su najmlađe folkloraše koji su i ovaj put publiku naprosto oduševili, a naravno, sve to u pratnji iskusnih svirača Tamburaškog orkestra koji vodi Miroslav Novak.

Pjevački zbor ‘Josip Vrhovski’ Nedelišće pod vodstvom Branimira Magdalenića za svoje tri izvedbe, nagrađen je gromoglasnim pljeskom publike. KUU Seljačka Sloga i ovaj put su uspjeli u naumu da oduševe sve prisutne, te su svojom koreografijom još jednom dokazali da su vrhunski folkloraši.

Opće veselje izazvali su mali pjevači iz Dječjeg zbora Slakovec koji vodi Andrea Feher. Njih tridesetak pripremili su nekoliko skladbi, a uz zborsko pjevanje, posebnost ovog nastupa bila su i dva solo glasa. Na samom kraju, Vedrana Horvat pripremila je Mažoretkinje Nedelišća toliko dobro da su ‘noćnom’ koreografijom publiku ostavile bez daha. Time je još jednom uspješno završena ‘Večer pjesme i plesa’ u Nedelišću.

Skip to content