USPJEŠNO ZAVRŠENA SEZONA ROBOTIKE 2022./2023.

Sezonu robotike 2022./2023. završili smo u utorak, 11.srpnja,  zajedničkim druženjem robotičara Udruge žena Pretetinec i robotičara Udruge žena Slakovec u Čaroliji u Slakovcu. Druženju su se odazvali načelnik Općine Nedelišće, gospodin Nikola Novak, članice Udruge žena Pretetinec i članice Udruge žena Slakovec te roditelji robotičara.
Robotičari su najprije imali zajedničko natjecanje u programiranju robota. Robot se trebao kretati kroz morski svijet te na kraju puta zasvijetliti plavom bojom, bojom mora i ispisati na microbitu prigodnu riječ, riječ LJETO.
Nakon natjecanja slijedile su nagrade za sve robotičare u ovoj sezoni. Robotičarima je nagrade uručio načelnik općine. Osim pohvalnica i diploma za osvojena prva tri mjesta na Croatian Makers liga, robotičari su dobili majice i medalje.
Nakon nagrada slijedile su zajedničke igre i druženje.
Hvala načelniku na dolasku te podršci koja nam svima puno znači. Veliko hvala članicama Udruga na pomoći oko realizacije svih naših projekata. Hvala roditeljima na povjerenju te veliko hvala robotičarima na strpljivosti, znatiželji i na svakom osmijehu na našim radionicama.
Za fine pizze pobrinula se pizzerija Hegemon, a za lijepi prostor naša draga Ivanka Novak. Medalje nam je izradila AK Slukić. dok majice naš Kristijan Oreški i Vezenine oko. Za pohvalnice i diplome zaslužan je IRIM koji je zaslužan i za mnogobrojna iskustva koja pruža našim robotičarima sudjelovanjem na natjecanjima, projektima i organiziranim druženjima te na doniranoj opremi koju koristimo na radionicama.
Zasluženo odlazimo na ljetne praznike i veselimo se novoj sezoni 2023./2024. i novim izazovima.

 

 

Mateja Šafarić Novak,

mentorica robotičara

Skip to content