USPJEŠNO ZAVRŠENA JUBILARNA 10. DJEČJA BICIKLIJADA

U subotu, 8. srpnja 2023.godine Udruga žena Pretetinec organizirala je još jednu izuzetno uspješnu Dječju biciklijadu. ?‍♀️?

Po jubilarni deseti put stazama s preprekama bicikliralo je oko 130 malih biciklista, ove godine u ljubičastim majicama. Ove godine projekt je održan pod pokroviteljstvom Općine Nedelišće, kao dio europskog projekta “Zdrovje prije sega”, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda, Turističke zajednice Općine Nedelišće, Međimurske županije i PU međimurske.

Utrku iznenađenja domaćice su pripremile za učenike od 5.do 8.razreda osnovne škole koji su biciklirali ulicama mjesta stazom u dužini od preko 1,2 km.

U revijalnom dijelu programa, tradicionalno, u biciklističkoj alci natjecali su se roditelji.

Najboljih troje u svakoj kategoriji osvojili su zlatne, srebrne i brončane medalje te vrijedne nagrade. Da jubilarna dječja biciklijada ostane u sjećanju, pobrinule su se članice Udruge žena Pretetinec darivanjem čak 10 bicikala!!!

Nagradile su tako i najmlađe sudionike, ali i najbolju mamu i najboljeg tatu!

Crveni križ održao je edukacijske radionice za najmlađe, DVD Pretetinec osiguravao je utrku ulicama mjesta, a Mažoretkinje Nedelišća obogatile su otvorenje svojim nastupom.

Pizzeria Hegemon potrudila se da nijedno dijete ne ostane gladno, Simva d.o.o. i Rođendaonica Prugi i prijatelji svima su darovali natjecateljsku majicu, Dominion d.o.o.je balonima ukrasio stazu, a Panex Dinamic d.o.o.donirao je bicikl za jednu kategoriju!

Tiskara Letis i ove je godine pripremila priznanja za sve natjecatelje koji su se odazvali!

Skip to content