USPJEŠNO ODRŽAN 1. ART FOREST FESTIVAL

U subotu i nedjelju, 5. i 6. lipnja, održan je po prvi puta Art forest, umjetnički festival u suorganizaciji skupine zaljubljenika u umjetnost i prirodu Artisto i Turističke zajednice Općine Nedelišće. Prostor oko Lovačkog doma u Nedelišću bio je središte dobre energije i kreativne atmosfere, a raznovrsni  je program brojnim posjetitelju pružao mogućnost da odaberu nešto za sebe.

U bajkovitom ozračju šume, u galeriji na otvorenom, svoje je slike izlagalo 26 odabranih autora, a posjetitelji su imali prilike razgledati i likovne radove 80-tak malih izlagača, učenika OŠ Nedelišće. Kreativna atmosfera nastavila se nizom radionica za djecu i odrasle, na kojima se moglo učiti o izradi sapuna od Gracie Petek, vježbati hula hop s Monikom Šipuš ili svirati udaraljke uz vodstvo Nikole Švende. Oni najmlađi mogli su sudjelovati u izradi slikovnice Udruge “Mlada pera”, uz vodstvo Artista slikati pejzaž ili izraditi hotel za kukce uz pomoć udruge Platana. Večernji sati bili su pak rezervirani za predavanje Kristijana Petrovića, glazbu uživo kvarteta Vrulja i projekciju filma Igora Bakse.

Unatoč promjenjivom vremenu, pa čak i kiši, dvodnevna šumska bajka završila je zadovoljnim licima organizatora uz nadu da se vidimo i sljedeće godine, u još većem i bogatijem izdanju!

Atmosferu s festivala pogledajte u fotogaleriji koju možete pronaći na poveznici: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=turistickazajednica.opcinenedelisce&set=a.2979946048884774 

         

 

Skip to content