Putovnica – Sretnih 13

Od prvog dana travnja do Martinja u akciji, koja je ujedno i nagradna, mogu sudjelovati svi ljubitelji biciklizma. Pravila su jednostavna i tijekom godine im valja udovoljiti jednom ili više puta te s više Putovnica sudjelovati u akciji i konačnom nagradnom izvlačenju koja se održava na manifestaciji Martinje u Nedelišću 07. studenog.
Dokument putovnice može se preuzeti u bilo kojem od lokala koji su partneri akcije i u Turističkom uredu u Nedelišću (Maršala Tita 60). Sudionici akcije moraju prikupiti 13 pečata iz 13 objekata na području Općine Nedelišće – bez obaveze konzumacije jela ili pića. Osoblje uključenih kafea, lokala, restorana i OPG-ova udara pečat u pripadajući okvir Putovnice, a na građanima je da ih jednostavno obiđu – biciklirajući. Kad se prikupe svi pečati, ubacuju se u kutije postavljene u lokalima-partnerima. Sudjelovati se može s neograničenim brojem putovnica.
Mjesta za prikupljanje pečata u Putovnici – Sretnih 13 su: Bistro Aton Nedelišće, Pizzeria Šut Nedelišće, Kavana Atlantik Nedelišće, Restoran Martin Nedelišće, Restoran Lipa Nedelišće, Restoran Mamica Pušćine, Caffe bar Bumbar Gornji Kuršanec, Bistro Lord Gornji Hrašćan, Caffe bar Oreški Macinec, Pizzeria Hegemon Pretetinec, OPG Kirić – ribnjak Črečan, Restoran Vrbi Jezero Gornji Kuršanec i OPG Đuran Slakovec.

Sretno svim putnicima, osobito biciklistima.
[two_fifth_last]

DSC_24f88

Skip to content