Pripremamo Nedelski fašnik! PRIJAVITE SE

Veljača je vrijeme poklada i zazivanja dobre ljetine. Maske nam pomažu da se opustimo, da ismijemo i potjeramo loše, da prizovemo sve dobro na naša ognjišta i u bogata polja.

U subotu, 23. veljače održavamo Nedelski fašnik! Fasnik – prijava 2019. Prijavite se putem ove prijavnice: Fasnik – prijava 2019.

Evo i pozivnice načelnika Općine Nedelišće, ujedno predsjednika Turističke zajednice, Darka Danije.

Dragi prijatelji,

budite i ove godine dio velike fašničke povorke koja će prolaziti ulicama Nedelišća u subotu, 23. veljače 2019. godine.

Povorka se već tradicionalno formira na Trgu Republike ispred Osnovne škole Nedelišće od 14:30 sati i kreće put MESAP-a u 15:00 sati. Prolazit će najfrekventnijim ulicama kako bi što veći broj prolaznika i stanovnika mogao uživati u šarenilu Fašnika u Nedelišću.

Nakon čitanja optužnice, osude i spaljivanja fašnika, zabava pod maskama će se za sve sudionike nastaviti u sajamskoj dvorani MESAP-a. Pjevat će se i plesati do ranih jutarnjih sati pa stoga nemojte propustiti najveseliju fašničku povorku i zabavu. Odazovite se našem pozivu.

Dobrodošle su sve maskirane grupe, od najmlađih maškora do pravih karnevalskih grupa i tradicijskih maski, a tijekom večeri birat ćemo i proglasiti najkreativniju fašničku grupu.

Molimo da nam najkasnije do 15. veljače 2019. (petak) najavite svoje sudjelovanje u fašničkoj povorci putem prijavnice

Očekujemo Vas!

Predsjednik TZO Nedelišće

Darko Dania

fasnik-2019

Skip to content