Martinje u Nedelišću

Turistička zajednica općine Nedelišće poziva sve ljubitelje dobrog vina i domaće gastronomije da posjete dvanaesto Martinje u Nedelišću koje će se održati u subotu, 12. studenog 2016. godine, u dvorani MESAP-a s početkom u 10,00 sati. Na MESAP-u će se tijekom manifestacije predstaviti proizvođači vinarske i vinogradarske opreme s područja Općine, a za sve koji još nisu mogu se prijaviti klikom na ovaj link: prijavnica-izlagaci .

Nedelišćanski vinari Oletić, Serec, Krznar i Kossi koji su članovi DVVM Vinoljub Nedelišće i vina Kerman, pripremaju degustacije mošta koji će se tijekom vesele ceremonije krštenja u 12:00 sati pokrstiti i postati mlado vino, te prema provjerenom receptu, vrijedne udruge s područja općine Nedelišće pripremaju hladetinu.

Tijekom trajanja manifestacije, osim degustacije vina i hladetine, posjetitelji mogu kušati i neskromnu ponudu tradicionalnih gastronomskih delicija.

U bogatom popratnom programu sudjeluju Puhački orkestar Općine Nedelišće, Mažoretkinje Nedelišća te band Global. Cijelu manifestaciju upriličit će i dolazak poznatog dvojca Mirka Fodora i Andra Tomovića koji će voditi emisiju Trbuhozborci uživo s MESAP-a od 9,00 – 13,00 sati. Poseban gost manifestacije je i Vladimir Kočiš Zec, dok će cjelokupni program biti u rukama Davora Dretara Dreleta.

Nemojte propustiti ovu manifestaciju i rezervirajte 12. studeni za Martinje u Nedelišću!

 

 

Skip to content