Pozivamo vas na biciklijadu “Stazama opcine Nedelisce”

Prema najavama, druga ovogodišnja biciklijada „STAZAMA OPĆINE NEDELIŠĆE“ održat će se u nedjelju, 09. rujna 2018. godine, pa stoga pozivamo vas, vašu obitelj, prijatelje, susjede, članove Vaših udruga, klubova i drugih organizacija da nam se pridružite i da zajedno provedemo dan u rekreaciji i ugodnom druženju.

Biciklijada je namijenjena velikima i malima, rekreativcima i biciklistima koji mogu biciklirati na dužoj (40km) ili kraćoj (22km) ruti. Staze su ravničarske, lagane zahtjevnosti, a prolaze dijelom asfaltiranim prometnicama, a dijelom makadamom.

Start biciklijade je u 10,00 sati u dvorištu Lovačkog doma u Nedelišću, a Vi budite na dogovorenom mjestu barem pola sata ranije zbog upisa i preuzimanja kupona. Kuponi se mogu osigurati i osobnim dolaskom u ured Turističke zajednice od 3. – 7. rujna.

Kotizacija po sudioniku iznosi 30 kn u što je uključena okrjepa na ribnjaku u Črečanu i nogometnom igralištu u Pušćinama, te već tradicionalno grah za sve sudionike na kraju rute na MESAP-u. Djeca do 16 godina moraju obavezno nositi kacige.

Rezervirajte 09. rujan za bicikliranje, očekujemo Vas!

Skip to content