Dođite u Nedelišće na Martinje


Turistička zajednica općine Nedelišće poziva sve ljubitelje dobrog vina i domaće gastronomije da posjete četrnaesto Martinje u Nedelišću koje će se održati u subotu, 10. studenog u dvorani MESAP-a s početkom u 10,00 sati.

Svoja će vina prezentirati članovi Kluba Vinoljub: Vinarstvo i podrumarstvo Serec Marijan i Krznar Stjepan, Vina Oletić te Vinska kuća Kossi, te vinari Bratković, Horvat, Branilović i Novak. Na izlagačkom djelu predstaviti će se i Vina Kerman, a svi oni pripremaju degustacije mošta koji će se tijekom vesele ceremonije krštenja u 12:00 sati pokrstiti i postati mlado vino.

Tijekom trajanja manifestacije, osim degustacije vina, prema provjerenom receptu vrijedne udruge s područja Općine Nedelišće pripremaju 1500 porcija hladnetine, a posjetitelji mogu kušati i neskromnu ponudu tradicionalnih gastronomskih delicija.

U popratnom kulturno-umjetničkom programu sudjeluju Puhački orkestar Općine Nedelišće, Mažoretkinje Nedelišća, te duo Global koji će se pobrinuti za dobru zabavu.

Nemojte propustiti ovu manifestaciju i rezervirajte 10. studeni za Martinje u Nedelišću!

 

Skip to content