Općina Nedelišće zaslužuje ovakvu monografiju

Općina Nedelišće izdavač je Monografije Nedelišća predstavljene u petak, 20. prosinca 2019. u nedelišćanskom Atonu. Načelnik Darko Dania je u ime izdavača istaknuo da će monografija biti dostavljena u sva domaćinstva na području općine.
– Mišljenja smo da svako kućanstvo u općini treba imati primjerak knjige koja govori o našem području. Riječ je, zapravo, o raskošnoj fotomonografiji u koju su uvršteni brojni izvanredni motivi, zajedno s podacima iz svih segmenata života. Posebno su zanimljiviji povijesni detalji koji dosad nigdje nisu bili objavljivani, ali i sve ostalo što govori o društvenom i gospodarskom životu ovdje. Monografija je tiskana u 3.500 primjeraka i biti će ujedno lijepi poslovni poklon koji ubuduće namjeravamo uručivati našim poslovnim suradnicima i prijateljima – istaknuo je među ostalim općinski načelnik Darko Dania tijekom promocije knjige.
Monografiju je pripremio tim autora predvođen urednikom Ljubomirom Borovićem, dok je autor fotografije Vjeran Žganec Rogulja. Tekstove su za monografiju priredili Aleksandra Ličanin, Zoran Turk, Dora Vadlja i Izak Vrtarić.

 

Promocija monografije (3)Promocija monografije (1)

Promocija monografije (5)

 

 

Skip to content