ODRŽANA JESENSKA BICIKLIJADA „STAZAMA OPĆINE NEDELIŠĆE“

Još jedna jesenska biciklijada Stazama Općine Nedelišće održana u nedjelju, 6. rujna, je iza nas. Prva ovogodišnja i po odazivu iznimno uspješna biciklijada okupila je gotovo 400 biciklista svih dobi, koji su lijepi, sunčani daniskoristli za rekreaciju i druženje u prirodi.

Nakon starta iz Lovačkog doma u Nedelišću, svatko je prema svom odabiru odvozio kraću ili dužu stazu u duljinama od 22 i 36 km. Kako bi svježi i odmoreni mogli odvoziti cijelu dionicu, na putu su im na raspolaganju bila dva punkta za okrjepu; na prekrasnom ribnjaku u Črečanu i u prostorijama Nogometnog kluba u Pušćinama gdje su sudionike čekale jabuke Voćnjaka Nedelišće d.o.o. kao i svježi, domaći klipići vrijednih ruku članica Udruge žena Pušćine.

Po povratku u Lovački dom tradicionalno je poslužen lovački grah koji su pripremili članovi LD „Fazan“. Kako bi svi sudionici bili uredno evidentirani pobrinule su se članice Mažoretkinja Nedelišća, a članovi KUU Seljačka sloga bili su zaduženi za tehničku podršku. Bicikliste su i ovog puta predvodili članovi Biciklističkog kluba Mura Avantura, dok su dobrovoljni vatrogasci iz društava Nedelišće, Gornji Kuršanec, Gornji Hrašćan, Pušćine i Macinec olakšali posao prometnoj policiji i brinuli o sigurnom prelasku preko frekventnih prometnica. U slučaju kvara na biciklima tu je bilo dežurno i uvijek spremno na intervenciju poduzeće Chaky d.o.o..

Ovim putem Turistička zajednica Općine Nedelišće posebno zahvaljuje svim spomenutim sponzorima i volonterima na pomoći i podršci, ali i svim sudionicima na odazivu i pridržavanju svih propisanih epidemioloških mjera.

Vidimo se sljedeće godine na proljetnoj biciklijad!

Galeriju fotografija možete pogledati na facebook profilu Turističke zajednice, na poveznici https://web.facebook.com/pg/turistickazajednica.opcinenedelisce/photos/?tab=album&album_id=2766158953596819

https://web.facebook.com/pg/turistickazajednica.opcinenedelisce/photos/?tab=album&album_id=2766158953596819
Skip to content