ODRŽANA 7. DJEČJA BICIKLIJADA – PRETETINEC 2020.

U subotu, 18. srpnja 2020.godine, na asfaltiranom igralištu u Pretetincu održana je organizacijski najzahtjevnija sportsko-rekreativna manifestacija Udruge žena Pretetinec – 7. dječja biciklijada – Pretetinec 2020. U ovom biciklističkom natjecanju spretnost, snagu i brzinu odmjerilo je 110 mališana iz cijele županije.

Sve do posljednje minute uoči početka natjecanja odrađivali su se treninzi i testiranja staze. Posjetitelje je uvodno pozdravila predsjednica Udruge žena Pretetinec Sanja Topolnjak, a načelnik Općine Nedelišće Darko Dania je natjecanje proglasio otvorenim. Nastupile su uvijek atraktivne Mažoretkinje Nedelišća, a demonstracijom biciklističke spretnosti tu je priliku uljepšao Marko Žnidarić, višestruki prvak u biciklizmu, biciklist BK “Mura Avantura”. On se provozao cijelom stazom s preprekama, potom pozdravio, motivirao i zaželio sreću svoj djeci koja su se prijavila.

Zoran Kolac, koordinator i glavni sudac biciklijade, i ove je godine za ovo biciklističko natjecanje pripremio zanimljivu stazu – sa i bez prepreka – na kojoj su svoje sposobnosti pred mnoštvom gledatelja pokazali mali biciklisti u dobi od 0 do 11 godina, podijeljeni u 10 kategorija.

Bilo na biciklima sa dva ili sa pomoćnim kotačima, bilo na guralicama, bilo je uzbudljivo gledati djeca su dala sve od sebe, vidno uživala, a nakon natjecanja zasluženo se i okrijepila. Za sudjelovanje su svi dobili majice, besplatan ulaz u igraonicu, priznanje i medalje, a najboljima su dodijeljene vrijedne nagrade.

Donosimo rezultate

Najmlađa natjecateljica:

MAŠA MARTINJAŠ

Najmlađi natjecatelj:

LEONARDO SRNEC

Kategorija 10 (dječaci, 3. i 4.r. OŠ):

 1. LUKA KRZNARIĆ
 2. NIKO HORVAT
 3. IVAN NOVAK

Kategorija 9 (djevojčice, 3. i 4.r. OŠ):

 1. LANA MILIČEVIĆ
 2. LANA KACUN
 3. ELINA COLAR

Kategorija 8 (dječaci, 1. i 2.r. OŠ):

 1. LEO KRZNARIĆ
 2. PATRIK MARTINJAŠ
 3. NOLA PODVEZANEC

Kategorija 7 (djevojčice, 1. i 2.r. OŠ):

 1. SAŠA HUNJADI
 2. REA MARCIUŠ
 3. SARA TRUPKOVIĆ

Kategorija 6 (dječaci, predškolci):

 1. LEON MESAREK
 2. DAVID KRZNAR
 3. INO KREGAR

Kategorija 5 (djevojčice, predškolke)

 1. KLARA KIRIĆ
 2. KIARA ANA SRNEC
 3. LORA BEZEK

Kategorija 4 (dječaci, 3 – 6 god.):

 1. MATE MARTINJAŠ
 2. DINO REŽEK
 3. VITO BRANILOVIĆ

Kategorija 3 (djevojčice, 3 – 6 god.):

 1. ERIKA ŠČERBIĆ
 2. DORA SRNEC
 3. LINDA SMRTIĆ

Kategorija 2 (dječaci, 0 – 3 god.):

 1. ANDRIJA KIRIĆ
 2. MATEJ FABIĆ
 3. BORNA ŽELJEŽNJAK

Kategorija 1 (djevojčice, 0 – 3 god.):

 1. TENA LOVRENČIĆ
 2. ANA BISTROVIĆ
 3. MILA NOVAK

Utrka roditelja – biciklistička alka

Najbolja mama

SANDRA KRZNARIĆ

Najbolji tata

ILIJA FABIĆ

Iskrene čestitke svima! Vidimo se na 8. Dječjoj biciklijadi PRETETINEC 2021.!

Pokrovitelji projekta bili su Turistička zajednica Općine Nedelišće i Općina Nedelišće, Međimurska županija i Policijska uprave međimurska, dok su brojni sponzori (LifeClass Terme Sveti Martin, Ekom d.o.o., Grad Čakovec, Auto Goldi, Tiskara Letis, Međimurka BS, Bike Point Radotić, Multipro d.o.o., Igraonica Prugi i prijatelji i Family Park Zmajček) napuni bogati fond ovogodišnjih nagrada.

Na kraju natjecateljskog dijela slijedilo je i natjecanje za roditelje u ‘biciklističkoj alci’, u kojoj su veliki na 100 metara drvenim kopljem morali što brže i bolje pogoditi alku.

Uz zabavu i druženje subotnje popodne na svježem zraku brzo je prošlo, a veselje i osmijeh na licima djece najveća je nagrada organizatorima, pokroviteljima i svima onima koji su na bilo koji drugi način podržali ovaj događaj. Udruga žena Pretetinec još jednom svimazahvaljuje i poručuje da se vidimo i sljedeće godine!

Galeriju fotografija možete pogledati na facebook profilu Turističke zajednice, na poveznici https://www.facebook.com/media/set/?vanity=turistickazajednica.opcinenedelisce&set=a.2723096701236378

Skip to content