ODGODA PROLJETNE BICKLIJADE „STAZAMA OPCINE NEDELISCE“

Zbog najavljenih vremenskih neprilika, prva ovogodišnja biciklijada „Stazama Općine Nedelišće“ umjesto 14. svibnja, održat će se u subotu 21. svibnja 2016. godine.

Pozivamo Vas, vašu obitelj, prijatelje, susjede, članove biciklističkih klubova i udruga, ali i drugih organizacija da nam se pridružite i da zajedno provedemo dan u rekreaciji i ugodnom druženju. Biciklijada je namijenjena velikima i malima, rekreativcima i biciklistima. Osmišljene su dvije staze u duljini od 18 km i 31 km koje prolaze najljepšim krajolicima naše općine. Staze su ravničarske, lagane zahtjevnosti, a prolaze asfaltiranim prometnicama i makadamom.

Start biciklijade je u 10 sati na MESAP-u, a sudionici se mole da dođu na dogovoreno mjesto barem pola sata ranije zbog upisa i preuzimanja kupona. Kotizacija po sudioniku iznosi 30 kn u što je uključena okrijepa na punktovima u Pušćinama (Pansion Mamica) i u Črečanu (park) te ručak na kraju rute na MESAP-u. S nama u mislima bicikliraju i naši sponzori Agromeđimurje d.d. i Chaky d.o.o.

Za djecu do 16 godina obvezne su zaštitne kacige.

Rezervirajte 21. svibanj za biciklijadu, mi vas očekujemo!

Skip to content