Nacionalni gimnastički centar – ATON

SGC Aton je najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj koji nudi niz različitih sadržaja za sport i rekreaciju svim osobama željnim dobrog treninga, bile to organizirane grupe, obitelji ili pojedinci.
Na raspolaganju su gimnastička dvorana s vrhunskom opremom u kojoj mogu trenirati vrhunski sportaši, te oni mali koji to tek žele postati; velika sportska, multifunkcionalna dvorana koja nudi sportskim klubovima i rekreativcima mogućnost treninga i rekreacije u idealnim uvjetima (rukomet, odbojka, košarka, badminton, mali nogomet…);dvorana za balet i aero programe (pilates, aerobic, zumba…), koja se po potrebi može i koristiti kao dvorana za seminare i konferencije; te fitness centar ATON koji je opremljen suvremenim, kompjuteriziranim, izotoničnim spravama postavljenim u klimatiziranom prostoru, što je garancija ugodnog i kvalitetnog vježbanja. Uz to je svim korisnicima je na raspolaganju i stalni stručni nadzor.

Također, SGC Aton nudi Vam mogućnost opuštanja u wellness centru, gdje su Vam na raspolaganju finska sauna, jacuzzi i solarij.

SGC ATON pruža mogućnost za smještaj u sklopu sportskog centra u moderno opremljenim dvokrevetnim ili jednokrevetnim sobama (TWC, SAT TV, WiFi, klima), sa ukupnim smještajnim kapacitetom od 29 osoba, i još 13 osoba na pomoćnim krevetima.U cijenu boravka je uključeni doručak koji je serviran u našem Bistrou.

Isto tako u aranžmanu i prema vašim željama organiziramo ručak i/ili večeru putem cateringa, dnevno, ali i za događanja (krstitke, firme, svadbe).

Za duži boravak i veće grupe odobravamo popuste.

Kontakti:

Josipa Marčeca 25, 40305 Nedelišće

385 (0)40 373 440
Skip to content