NA ČETVRTOM MAŽORET KAMPU U NEDELIŠĆU STOTINU POLAZNICA

Mažoretkinje Nedelišća su četvrtu godinu zaredom, uslijed brojnih nastupa tijekom ljeta, predposljednji tjedan kolovoza organizirale i četvrti Mažoret kamp u Nedelišću. Projekt je to kojeg su financijski poduprle Općina Nedelišće i Međimurska županija, a koji je održan od 22. do 26. kolovoza u Nedelišću. Na kampu su sudjelovale postojeće članice, ali i sve djevojčice koje su htjele na tjedan dana isprobati kako je to biti mažoretkinja. Mažoret kamp se održavao od ponedjeljka do petka u popodnevnim satima na MESAP-u, a na kampu je sudjelovalo više od stotinu djevojčica s područja općine Nedelišće, ali i cijelog Međimurja.

Sudionice kampa bile su podjeljene u šest grupa koje su vodile educirane trenerice Vedrana Radmanić, Ivana Hajdinjak, Petra Mesarić, Blanka Šipek, Kristina Bacinger i odgojiteljica Ida Topolnjak, asistentice Lucija Novak, Dora Šipek, Maja Ciglar, Aleksandra Toplek, Tena Treska i Berta Bregović, uz pomoć predsjednice Udruge Lidije Branilović koja se pobrinula za okrijepu sudionica kampa.

Polaznice kampa su u 5 dana naučile osnove mažoret plesa i vrtnje sa štapom, uz puno rekreacije, plesa, ali i timskih igara. Kako bi prezentirale naučeno, posljednji dan kampa održana je kratka prezentacija za roditelje. Sve sudionice su dobile majicu i priznanje za uspješan završetak kampa.

Po završetku kampa Mažoretkinje Nedelišća krenule su intenzivno sa svojim redovnim aktivnostima i nastupima, a primat će i nove članice koje žele biti dio velike zelene mažoret ekipe.

Do kraja rujna traju upisi za nove članice Mažoretkinja Nedelišća starosti od 4 godine na dalje (mažoret vrtić, dječji sastav, mlađe kadetkinje, starije kadetkinje, juniorke i seniorke). Svi zainteresirani za upis mogu se javiti na 098/9323599 (Vedrana), 099/5743527 (Ivana) ili na 091/5521705 (Lidija) te u inbox Facebook profila Mažoretkinje Nedelišća.