MAŽORETKINJE POZIVAJU NA SVOJ 7. KAMP U NEDELIŠĆU!

Mažoretkinje Nedelišća pozivaju sve djevojčice i djevojke da posljednji tjedan ljetnih praznika provedu u zabavnoj atmosferi na 7. mažoret kampu u Nedelišću!

Mažoret kamp Nedelišće 2019. održavat će se od ponedjeljka, 26. kolovoza, do petka, 30. kolovoza, svakodnevno od 17 sati na vanjskim prostorima MESAP-a uz stručno vodstvo odgojiteljica, licenciranih trenerica i dugogodišnjih mažoretkinja. Polaznice kampa će u pet zabavnih dana zaviriti u mažoret svijet te naučiti osnove vrtnje sa štapom, a očekuje ih i puno rekreacije, plesa, ali i timskih igara te kreativnih radionica za najmlađe.

Sve sudionice dobivaju majicu, fotografiju i diplomu za uspomenu, a osigurana im je i okrjepa. Kotizacija za sve sudionice iznosi 30 kuna za 5 dana kampa (plaća se prilikom prvog dolaska).

Mažoret kamp će se održati uz pokroviteljstvo Općine Nedelišće i Međimurske županije.

Prijave se primaju do 23. kolovoza na e-mail mazoret.kamp.nedelisce@gmail.com, brojeve mobitela 098/93 23 599 (Vedrana), 099/57 43 527 (Ivana); 098/18 321 40 (Ida) ili u inbox facebook profila Mažoretkinje Nedelišća https://www.facebook.com/mazoretkinjenedelisca2000/. Prijava obavezno mora sadržavati: ime i prezime polaznice, dob (od 4 godine na više), mjesto stanovanja i broj telefona za kontakt.

Sudjelujte na Mažoret kampu u Nedelišću i završite ljeto na najbolji mogući način!

mazoret kamp (2) mazoret kamp (3) mazoret kamp (4) mazoret kamp (6)

Skip to content