Gulasfestom zavrseni “Dani Dunjkovca”


Iza nas su „Dani Dunjkovca“ koji su se ove godine održavali po drugi put. U suradnji s udrugama, klubom i DVD-om od 22. lipnja do 01. srpnja mogli ste uživati u šarenom programu. Od druženja u parku Hrastinka, preko nogometnog turnira i večeri posvećene folkloru do „Dunjkovskih rekreativnih igara“ i Gulašfesta.
Posljednjeg vikenda u mjesecu mještani su pokazali svoja sportska umijeća na „Dunjkovskim rekreativnim igrama“ u organizaciji Udruge žena Dunjkovec. Veliki i mali uključili su se u zabavne sportske igre, a najbolji su dobili i medalje.
A došlo je na red i ono što se dugo čekalo; gulašfest u Dunjkovcu. Snage u kuhanju gulaša odmjerilo je šest ekipa, a najbolji među njima bili su članovi DVD-a Dunjkovec. Drugo mjesto osvojili su vrsni kuhari – članovi Društva sportske rekreacije „Grabanice“, dok su treće mjesto zauzele iskusne članice Udruge žena Pretetinec. Udruga za očuvanje kulturne baštine „Međimurska gruda“ još jednom dokazala je da se sve može napraviti tamo gdje postoji volja. Vjerujemo da su dunjkovčari uživali, a u iščekivanju trećih „Dani Dunjkovca“ sigurni smo da će ove vrijedne udruge još mnogo toga osmisliti kako bi svojim mještanima pružili što bolji i ljepši boravak.

 

Skip to content