USPJEŠNO ODRŽANA JESENSKA BICIKLIJADA „STAZAMA OPĆINE NEDELIŠĆE“

USPJEŠNO ODRŽANA JESENSKA BICIKLIJADA „STAZAMA OPĆINE NEDELIŠĆE“

U nedjelju 03. rujna  uspješno je održavana  druga ovogodišnja biciklijada „Stazama Općine Nedelišće“

Spoj rekreacije, druženja i zabave dobitna je kombinacija koja je i ove godine privukla veliki broj sudionika, oko njih 250. Svi oni, i mali i veliki, rekreativci i biciklisti krenuli su u 10,00h iz dvorišta SGC Aton u Nedelišću.

Sudionicima je na raspolaganju bila kraća i duža staza, u duljini od 22 km ili 36 km, a ove godine su im na raspolaganju bila i dva punkta za okrjepu – novouređena cikloturistička odmorišta. Tako je prvo osvježenje bilo u Slakovcu pokraj stare čige, a drugo kod stare kovačnice u Gornjem Hrašćanu. Osim okrjepe sudionici su se mogli zasladiti finim i svježim jabukama našeg dugogodišnjeg sponzora Voćnjak Nedelišće d.o.o., te  klipićima koje su podijelile članice UŽ Slakovec.

Da nitko od sudionika ne bude gladan, pobrinuli su se organizatori i LD “Fazan” iz Nedelišća te za sve sudionike osigurali ručak na kraju rute – tradicionalno grah. Za evidenciju svih sudionika bile su zadužene članice udruge „Mažoretkinje Nedelišća“, dok su članovi KUU „Seljačka sloga“ bili tehnička podrška. Prostor za okupljanje i okrepu ustupio je na korištenje SGC ATON Nedelišće. O sigurnim prelascima preko frekventnih prometnica brinuli su se djelatnici PU Međimurska. Dežurno i uvijek spremno na intervenciju poduzeće Chaky d.o.o. i ove je godine dežuralo u slučaju kvara na biciklima.

Općina Nedelišće i Turistička zajednica Općine Nedelišće se ovim putem posebno zahvaljuje svim spomenutim sponzorima i volonterima na pomoći i podršci, ali i svim sudionicima na odazivu.

Vidimo se sljedeće godine!

Skip to content