Nas 345 odvozilo je biciklijadu

U subotu, 7. rujna održali smo još jednu biciklijadu Stazama Općine Nedelišće. Odaziv 345 biciklistica i biciklista svih dobi nas je obradovao jer je cikloturizam jedna od okosnica naše turističke djelatnosti.

Startali smo ispred novootvorenog Turističkog ureda općine Nedelišće i krenuli put dviju staza različitih duljina – 15 i 33 kilometra. Biciklistički klub Letina nam je pomogao osmisliti rute vožnje kroz naše krajolike, šumske predjele, uz akumulacijsko jezero i ribnjak. Na nekoliko stajanki biciklistima smo ponudili osvježenje u čemu su nam pomogli članovi Savjeta mladih Općine Nedelišće, a na cilju u Nedelišću odveli smo ih na zajednički ručak u restoran Martin.

Raduje nas što su sudionici došli iz svih mjesta naše Općine, a veliki broj njih iz drugih mjesta i gradova. Čak četrdeset posto biciklistica i biciklista je došao izvan Općine Nedelišće pa smo tako među sudionicima imali goste iz Zagreba i Pitomače.

Zahvaljujemo Policijskoj upravi međimurskoj i njihovoj Prometnoj policiji čiji su nas službenici pratili na cijeloj dionici vožnje, a na startu pružali priliku da vlasnici evidentiraju svoje bicikle.

Skip to content