Dođite: u subotu, 7. rujna vozimo “Stazama općine Nedelišće”

Pretpostavljamo kako mislite kako smo ove godine zaboravili na biciklijadu, ali nije tako. Malo smo pomaknuli termin kako bi po prvi put biciklirali uživajući na našim biciklističkim stazama okruženim bojama jeseni.

Biciklijada „STAZAMA OPĆINE NEDELIŠĆE“ održat će se u subotu, 07. rujna 2013. godine pa stoga pozivamo Vas, Vašu obitelj, prijatelje, susjede, članove Vaših udruga, klubova i drugih organizacija da nam se pridružite i da zajedno provedemo dan u rekreaciji i naravno druženju.

Biciklijada je namijenjena velikima i malima, rekreativcima i biciklistima pa smo u suradnji s Biciklističkim klubom Letina osmislili dvije staze u duljini od 15 km i 38 km koje prolaze najljepšim krajolicima naše općine.

Start biciklijade je u 10 sati ispred novootvorenog Turističkog ureda općine Nedelišće na adresi Maršala Tita 60 u Nedelišću (bivši NM), a Vi budite na dogovorenom mjestu barem pola sata ranije zbog upisa i preuzimanja kupona.

Kotizacija po sudioniku iznosi 10 kn u što je uključena okrepa na punktovima (dva pića po izboru + voda) i ručak na kraju rute u Restoranu Martin.

Sve dodatne informacije možete dobiti u Turističkom uredu općine Nedelišće svakim radnim danom od 08:00 do 12:00 sati ili na niže navedene kontakte. Ukoliko se odlučite sudjelovati kao grupa, molimo da svoj dolazak prethodno najavite. Rezervirajte 07. rujna 2013. za bicikliranje, očekujemo Vas!

PLAKAT-Biciklijada

Skip to content