Črečan: Tatjani Šardi druga nagrada za medni suvenir

Pčelarica Tatjana Šardi dobitnica je druge nagrade na XII.ocjenjivanju pakovina meda i pića, proizvoda za poboljšanje zdravlja na bazi meda i suvenira, održanom 5. listopada u Osijeku. Tatjana s bratom Vitomirom Mlinarcem gradi brend obiteljske tradicije u proizvodnji meda i mednih proizvoda, a njihov se rad može prepoznati na imanju Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva u Črečanu, kućni broj 87.

Tamo drže pčelinjak iz kojeg su već proizašli proizvodi izvrsne kvalitete u jednako takvim pakiranjima. Nastojanja ovog dvojca, osobito Tatjane koja je strukom dizajnerica, idu i u smjeru promocije lokalne zajednice, Črečana, Općine Nedelišće i Međimurja u cjelini. Tako je i osmislila više pakiranja za medne proizvode koji su prepoznatljiv, a napose i koristan, suvenir brenda koji nosi ime Kanaan.

– U Osijeku, kolijevci hrvatskog pčelarstva, mi smo predstavili male cekere u koje stavljamo med i medne proizvode. Upravo su cekeri na čelu svih naših oblika pakiranja, a nastaju u Nedelišću. Uz lijepi izgled, naše je primarno načelo da branimo visoku kvalitetu našeg meda, za što smo već dobili brojne nagrade u županiji i na osječkom ocjenjivanju. Druga nagrada za naše pakiranje koje ujedno ima formu suvenira je kompliment i obaveza da nastavimo raditi na novim idejama – kaže Tatjana Šardi.

Skip to content