TURISTIČKA ZAJEDNICA PREDSTAVILA POTENCIJALE NA SAJMU “MESAP JESEN 2013.”

Održavanje osmog jesenskog sajma u Nedelišću – MESAP JESEN 2013. iskoristili smo da publici predstavimo naše potencijale u ljudstvu i proizvodima. U dva dana održavanja sajamske priredbe 16. i 17. studenog na našem su se štandu predstavili OPG Tatjana Šardi – pčelarstvo, med, medni proizvodi, poklon paketi, OPG Christian Preložnjak – povrće, začini i zimnica, OPG Ivanuša – bučino ulje, Udruga žena Nedelišće – cekeri, KUU Seljačka sloga Nedelišće – nošnje od komušine i Pozvek d.o.o. – bačvarija.

Sajam je imao osamdeset izlagača koji su zastupali pet tematskih cjelina: poljoprivredu i prehranu, obnovljive izvore energije, modernu gradnju i projektiranje, komunalno opremanje i hortikulturno uređenje te ekologiju i zdravu prehranu.

Naša je intencija bila da okupimo proizvođače originalnih, autohtonih proizvoda i prikažemo stare zanate i obrte u kojima nastaju danas ponovno sve popularniji cekeri, u kojima se izrađuju bačve visoke kvalitete,… Kroz promidžbeni materijal predstavili smo i Horvatovu kovačnicu iz Gornjeg Hrašćana koja je aktivan promotor života i rada u našoj općini. 

 

 

Skip to content