NEDELIŠĆE U POKRETU!

Međimurje je proglašeno Europskom regijom sporta za 2022. godinu, pa je tim povodom planirano održavanje pet velikih sportsko-rekreativnih događanja, namijenjenih svim dobnim skupinama s ciljem uključivanja što većeg broja stanovnika u rekreativno bavljenje sportom. Prvo ovakvo događanje pod nazivom “Međimurje u pokretu” održava se ove subote, 26. lipnja 2021., od 9,00 do 12,00 sati, na stadionu SRC Trate u Nedelišću.

Brojne sportske udruge i klubovi s područja općine Nedelišće predstavit će i prezentirati općoj populaciji, s posebnim fokusom na djecu i mlade, svoj klub, udrugu, program, sport i rekreaciju s kojom se bave na atraktivan i zabavan način, a svi posjetitelji se mogu i aktivno uključiti i okušati u odabranoj sportskoj aktivnosti.

Osim sportskog dijela, manifestacija ima ugostiteljski i sajmeni dio, gdje će se na štandovima moći kupiti domaća, zdrava hrana, lokalnih proizvođača.

U 10,15 sati, kada se namjerava napraviti kratka pauza, svi sudionici i posjetitelji imat će priliku priključiti se zajedničkom vježbanju koje će predvoditi naš proslavljeni olimpijac, atletičar Branko Zorko i sportaš iznenađenja!

Pokrenite se i vi, vidimo se u subotu, 26.6. u Nedelišću!

Skip to content