HOSTEL “ATON” NOMINIRAN ZA “TURISTIČKI CVIJET – KVALITETA ZA HRVATSKU”

Hrvatska gospodarska komora i ove godine, 23. put zaredom, provodi akciju Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku u kojoj se dodjeljuju priznanja najboljim hrvatskim hotelima, marinama, kampovima, DMK putničkim agencijama, charter kompanijama, hostelima, lječilištima/spa i  restoranima.

Od ukupnog broja hostela u Hrvatskoj koji posluju u ovoj godini, njih 364, među nominirane za najbolji hostel u Hrvatskoj izdvojen je i Hostel Aton iz Nedelišća, koji radi u sklopu Sportsko-gimnastičkog centra ATON.

Hostel radi jedanaest godina i za to vrijeme je ugostio dugi niz sportaša, grupa i pojedinaca iz cijelog svijeta (Kanada, Finska, Norveška, Izrael,..). Nudi smještaj u 16 suvremeno opremljenih jedno- i dvokrevetnih soba (TWC, SAT, TV, WiFi, Klima) za maksimalno 38 osoba. Korisnicima su na raspolaganju  i polivalentna dvorana s 1500 sjedećih mjesta za publiku, gimnastička dvorana, fitness, welness i bistro.

Završna svečanost i priznanja turističkom gospodarstvu, turističkim destinacijama i djelatnicima održat će se na Danima hrvatskog turizma u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore od 2. do 5. listopada na području Slavonije.

 

 

 

VZR_0143 Hostel ATON 1010254 (Kopiraj)