DANI DUNJKOVCA UZ SPORT I GULAŠFEST

Vijeće mjesnog odbora Dunjkovec u suradnji s mještanima Dunjkovca okupljenih u različite udruge i ove godine, po treći put, organiziraju Dane Dunjkovca 2019.

Ove subote, 6. srpnja, u organizaciji Udruge žena Dunjkovec pozivaju bit će održan 3. sportski dan, nazvan Dunjkovske rekreativne igre, na igralištu NK Međimurec u Pretetincu. Pozivaju se svi,  mali i veliki na igru, druženje, sportsko bodrenje i zabavu. Za sve dobne skupine, od najmlađih do odraslih, već su osmišljene sportske i zabavne igre, a oni najbolji dobiti će medalje. Uoči početka natjecanja, za razgibavanje će se zaplesati zumba. Okupljanje je predviđeno od 14.30 sati, a otvorenje u 15.30 sati da bi pola sata kasnije započela natjecanja.

Drugoga dana, 7. srpnja, na istom mjestu pod šatorom, u organizaciji udruge „Međimurska gruda“  od 14.00 sati očekuje vas još jedno izdanje Gulašfesta, natjecanja u kuhanju međimurskog gulaša. Nakon kuhanja, ocjenjivanja i proglašenja, posjetiteljima će se besplatno dijeliti i natjecateljski i “mjesni” gulaš.

Dođite, prijavite se za natjecanje ili se jednostavno uputite kao posjetitelj. Bit će ovo lijepi vikend u Dunjkovcu i Pretetincu.  … što se može naslutiti i iz lanjskih fotografija ovih manifestacija.

20180630_173012 dunjkovec-38 gulasfest-naslovna sportske-igre-dunjkovec-2018

Skip to content