BUDITE I VI KAZALIŠNA PUBLIKA U NEDELIŠĆU

Kazališna družina KUU “Seljačka Sloga” Nedelišće  i ove godine, po 5. put,organizira kazališne večeri, s ciljem senzibiliziranja publike za umjetnost na daskama koje život znače, a kroz prikaz amaterskog kazališnog stvaralaštva naše i družina širom RH.

Ovogodišnja Večer održat će se u subotu i nedjelju,7. i 8. rujna 2019. godine, na prostoru nekadašnjeg NM kluba s početkom u 18,00 sati.

Svim zainteresiranim gledateljima biti će na raspolaganju tri predstave:

  • U subotu, 7. rujna 2019., u 18,00 sati u izvedbi Kazališne družine KUU ‘Seljačka sloga’ iz Nedelišća očekuje Vas predstava’Svečana večera u pogrebnom poduzeću’ autora Ive Brešana,a u režiji Dejana Buvača. Predstava je na 24. KAM-u osvojila nagradu za najbolju režiju, najbolju mušku sporednu ulogu i nagradu za najbolju scenografiju.
  • U nedjelju, 8. rujna 2019., očekuje Vas u 18,00 sati nastup ‘Priločke amaterske scene’ iz Preloga sa predstavom autora Božidara Glavine: ‘Glumci’ s kojom su osvojili nagradu za najbolju glavnu mušku ulogu na 24. KAM-u i na 59. ‘Festivalu kazališnih amatera Hrvatske’.
  • Istog dana s početkom  u 19,00 sati odigrat će se predstava ‘Adam’ autorice Kristine Štebih  u  izvođenju  Kazališne družine “Štolcer” iz Čakovca. Predstava je osvojila nagrade za najbolju predstavu, režiju i sporednu žensku ulogu na 24. KAM-u i nagradu za sporednu žensku ulogu na 59. ‘festivalu kazališnih amatera Hrvatske’.
  • U slučaju lošeg vremena predstave će se odigrati u dvorani OŠ Nedelišće.kazalisne veceri plakat 2019
Skip to content