BICIKLIRAJTE STAZAMA OPĆINE NEDELIŠĆE U NEDJELJU 3.9.2023. !

 

Turistička zajednica Općine Nedelišće poziva Vas na još jedno izdanje biciklijade „Stazama Općine Nedelišće“. Svi željni druženja u prirodi i rekreacije doći će na svoje u nedjelju, 3. rujna 2023.  godine.

Početak Biciklijade je u 10:00 sati kod  SGC ATON u Nedelišću. Punktovi za prijavu bit će otvoreni već od 9,00 sati kako bi se svi bez gužve i na vrijeme mogli prijaviti, te preuzeti bonove. Kotizacija po sudioniku iznosi 5 eura, u što je uključena  je okrjepa na punktovima u Slakovcu (kod Čige) i Gornjem Hrašćanu (Stara kovačnica), te tradicionalni ručak na završetku rute ovaj put u dvorištu SGC ATON u Nedelišću.

Biciklijada je namijenjena svim uzrastima, a ovisno o vlastitim afinitetima opredijeliti se možete za kraću ili dužu dionicu u duljini od 22 odnosno 33 kilometara. Dijelom asfaltirane, dijelom makadamske, staze su većinom ravničarske i primjerene zahtjevnosti, dok je za djecu do 16 godina obavezno nošenje kacige!

Ako imate bicikl i malo dobre volje pridružite nam se 3. rujna i provedite dan u ugodnom druženju i zajedničkoj rekreaciji!

 

Skip to content