Amaterski Paintball turnir „ATON PAINTBALL TOURNAMENT 2015“

Nacionalni gimnastički centar ATON iz Nedelišća organizator je amaterskog Paintball turnira dana 11.10.2015. (nedjelja) na vanjskim terenima pokraj sportske dvorane. Pozivaju se svi koji su prisustvovali na prošlim turnirima, a i oni kojima će to biti prva prilika da se iskušaju u paintballu.

Kotizacija iznosi 210,00 kn po timu (70,00kn po osobi), a prijave se šalju na mail dario.glavina@sgc-aton.hr ili info@sgc-aton.hr ili na recepciji NGC ATON, gdje se i plaća kotizacija. Prijave se zaprimaju do 9.10.2015. U prijavi navesti ime, prezime, datum i godinu rođenja osoba u timu. U svakom timu može biti više osoba koje se izmjenjuju. Broj timova je ograničen. Nakon što se zaprime sve prijave do 9.10.2015. biti će formirane grupe i objavljen vremenski raspored odigravanja turnira.

Na početku turnira svim sudionicima bez obzira na iskustvo biti će objašnjenja pravila i princip igre, tako da i svi oni koji nemaju dosadašnjeg iskustva u paintballu mogu sudjelovati u ovom natjecanju. Za sve natjecatelje osigurana je kompletna zaštitna oprema za igru.

Organizatori su osigurali i popratne sadržaje hrana i piće po akcijskim cijenama, te nagrade za prva tri tima. Dođite i provedite nezaboravan dan pun adrenalina.

Plakat

Skip to content