9.KAZALIŠNE VEČERI U NEDELIŠĆU

Kazališna družina KUU Seljačka Nedelišće i Turistička zajednica Općine Nedelišće pozivaju Vas na 9. Kazališne večeri u Nedelišću koje će se održati u atriju nekadašnjeg NM cluba. Program će se odvijati u tri večeri, a pronaći će se tu predstave za svačiji ukus.

Program otvaraju domaćini KD Seljačke sloge Nedelišće u petak 1.9.2023. s predstavom „Ministričin muž“ s početkom u 17:30 sati, a u 20:30 sati  očekuje vas predstava „Eroror“ Udruge za promicanje kreativnih aktivnosti iz Novigrada Istarskog.

Subota je već tradicionalno namijenjena najmlađima, tako će se u 16:00 predstaviti Dramski studio Dada Čakovec s predstavom „Jasno i jednostavno“, a potom vas u 17:00 sati očekuje Dječje kazalište Čakovec s predstavom „Dvije čajne žlice prašine“

U nedjelju 3.9. očekuju vas još čak tri predstave; u 18.00 sati predstaviti  će se Dramsko – recitatorska skupina KUD – a Žiškovec  s predstavom „ Pijonka Jula i jeni greh“, potom slijedi od 19: 15 sati Dramska družina KUD – a „Naša lipa“ Tuhelj s predstavom  „Otmica“,a ovaj bogati kazališni vikend završava s predstavom „Francika dej kasicu“ Dramske sekcije KUD -a Općine Donji Kraljevec.

Kazalištarci Sloge Nedelišće pozivaju vas da obogatite svoje slobodno vrijeme i popratite ovaj nezaboravan kazališni vikend.

U slučaju kiše predstave će se održati u Vatrogasnom domu u Nedelišću.

Domaćini poručuju da će sav dobrovoljni prilog biti namijenjen za pomoć u liječenju Ivane Medlobi iz Črečna.

Dobrodošli!!

Skip to content